Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 21.04.2021 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Среда, Април 21, 2021 - 12:30 to 13:30