Премиерот Заев ќе се обрати на настан по повод новиот инвестициски циклус на Пивара Скопје

Денеска, 1 октомври 2021 година (петок) во 10:30 часот, премиерот Зоран Заев ќе се обрати на настан, по повод првиот реализиран проект од новиот инвестициски циклус на Пивара Скопје. 

На настанот предвиденo е обраќањe и на генералниот директор на Пивара Скопје, Горан Сладиќ.

Календар Влада: 
Петок, Октомври 1, 2021 - 10:30 to 11:30