Прес-конференција на заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски

Ве известуваме дека денеска, 4.12.2021 година (сабота) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, на тема Граѓански буџет за 2022 година.

 

Календар Влада: 
Сабота, Декември 4, 2021 - 11:00 to 12:00