Брифинг на вицепремиерот за европски прашања Маричиќ и министерот за надворешни работи Османи

Денеска со почеток во 11:00 часот заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија за европски прашања Бојан Маричиќ и министерот за надворешни работи Бујар Османи, ќе одржат брифинг за медиуми во Медија центарот во Влада.

На почетокот на брифингот медиумите ќе имаат можност за фотографирање и за видео инсерти.

Со цел навремено започнување на брифингот, медиумите е потребно да дојдат најдоцна до 10:45 часот, од влезот на Медија центарот.

Ве известуваме дека по завршување на брифингот, вицепремиерот Маричиќ и министерот Османи, ќе имаат изјава за медиуми.

Календар Влада: 
Friday, June 24, 2022 - 11:00 to 12:00