Јавна расправа за Нацрт - Стратегија за транспарентност

Заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска во соработка со Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ организираат јавна расправа за Нацрт - Стратегијата за транспарентност на Владата на Република Северна Македонија (2023- 2026 година).

Јавната расправа ќе се одржи денеска, 11 септември 2023 година ( понеделник) со почеток од 12:00 часот во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје.

Агенда за Јавната расправа за Нацрт- Стратегијата за транспарентност

Календар Влада: 
Понеделник, Септември 11, 2023 - 12:00 to 13:00