Премиерот Ковачевски во посета на компанијата „Горска“ Дооел

На 27.09.2023 година (среда) во 12:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши и в.д. директорот на Државен пазарен инспекторат, Горан Трајковски ќе ја посетат компанијата „Горска“ Дооел, Новоселски пат.

Календар Влада: 
Среда, Септември 27, 2023 - 12:30 to 13:30