121-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
13.02.2019 - 22:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (709.89 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог - одлука за определување на Денови на жалост
2 Прашања и предлози /121