18-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
27.02.2022 - 11:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (336.78 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози