33-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
29.03.2022 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (401.1 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за почетокот на програмирање на акциската програма за 2023 година во рамките на ИПА III
2 Прашања и предлози
3 Информација за проблематични проекти во рамките на ИПА II