62-ра седница на Влада

Седницата се одржа на: 
19.07.2022 - 12:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (262.7 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози