216-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
04.01.2024 - 12:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (390.85 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози