Шабан Салиу

Функција: 
Министер без ресор, одговорен за интеграција и имплементација на Декадата на Ромите
Фејсбук страница: 

#

Твитер профил: 
Инстаграм профил: 
Фотографија: 
Биографија: 

Страницата е во изработка.