Обраќање на Премиерот Заев на настан посветен на доделување награди на училишта за најуспешните истражувачки проекти пријавени на повикот Предизвик за млади истражувачи

Поради лошите временски услови настанот во органзиација на Фондот за технолошки развој и иновации „Предизвик за млади истражувачи“ предвиден да се случи на Школка во Градски парк во 12:30 часот ќе се одржи во Свечена сала во Владата на Република Македонија во 13:00 часот.

Календар Влада: 
Сабота, Јуни 9, 2018 - 13:00 to 14:00