Редовна прес-конференција на портпаролите, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа [31.10.2018]

Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, по 98-та седница на Влада.