Прес-конференција на министерот за внатрешни работи и потпретседател на Владата, Оливер Спасовски и директорот на ОТА, Зоран Ангеловски

Министерот за внатрешни работи и потпретседател на Владата на Република Македонија, Оливер Спасовски и директорот на ОТА Зоран Ангеловски, во четврток (01.11.2018) со почеток во 11:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија, ќе одржат прес-конференција по повод започнувањето со работа на ОТА. 

Календар Влада: 
Среда, Октомври 31, 2018 - 11:00 to Петок, Ноември 2, 2018 - 11:45