Учество и обраќање на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев на одбележувањето на 50 години од Светската галерија на карикатури и Остен Биеналето на цртеж Скопје 2018

Во четврток (22.11.2018) со почеток во 20:00 часот, во Националната галерија Чифте амам, претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе учествува и ќе се обрати на настан посветен на одбележувањето на 50 години од Светската галерија на карикатури и Остен Биеналето на цртеж Скопје 2018.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 22, 2018 - 20:00 to Петок, Ноември 23, 2018 - 20:45