Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски

Видео од редовната прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Макеоднија, Миле Бошњаковски, која се одржа денеска во Медија центарот на Владата.