Прес-конференција на министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски и Лирим Дулови од Асоцијација на печатени медиуми

Во четврток (29.11.2018) со почеток во 11:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференцијата на којашто ќе се обратат министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски и Лирим Дулови, претседателот на Асоцијација за заштита на националните печатени медиуми.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 29, 2018 - 11:00 to Петок, Ноември 30, 2018 - 11:45