Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Во четврток (13.12.2018) во Медија центарот на Владата, со почеток во 12:00 часот, ќе се одржи прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто тие ќе информираат за одлуките од 107-мата и 108-мата владина седница.

Календар Влада: 
Четврток, Декември 13, 2018 - 12:00 to Петок, Декември 14, 2018 - 12:45