Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски

Во понеделник (17.12.2018) со почеток во 10:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, ќе одржи прес-конференција за новиот јавен оглас за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост, за површини над 3 хектари.

Календар Влада: 
Понеделник, Декември 17, 2018 - 10:00 to Вторник, Декември 18, 2018 - 10:45