Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Муамет Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Македонија, Муамет Хоџа на којашто тој ќе информира за одлуките од 115-тата владина седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (16.01.2019) во Медија центарот на Владата со почеток во 14:00 часот.

Календар Влада: 
Среда, Јануари 16, 2019 - 14:00 to Четврток, Јануари 17, 2019 - 14:45