Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, портпаролот на Владата, Муамет Хоџа ќе ја одржи редовната прес-конференција на која ќе информира за одлуките од 142-та седница.

Календар Влада: 
Петок, Јули 5, 2019 - 12:30 to 13:30