Заедничка прес-конференција на премиерот Зоран Заев и вршителот на должност помошник државен секретар на САД за Европа и Евроазија, Филип Рикер

Заедничка прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и вршителот на должност, помошник државен секретар на САД за Европа и Евроазија, Филип Рикер на 26 јули 2019 (петок) со почеток во 10:20 часот во медија центарот на Владата на РСМ. 

Календар Влада: 
Петок, Јули 26, 2019 - 10:15 to Сабота, Јули 27, 2019 - 10:45