МЖСПП и МОН во соработка со друштвото за управување со пакување и отпад од пакување „Пакомак“ во посета на првачињата запишани во О.У „Аврам Писевски“

Утре, 03.09.2019 (вторник) со почеток во 09:00 часот, министерот за образование и наука, Арбер Адеми, заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев и директорот на друштвото за управување со пакување и отпад од пакување „Пакомак“ ќе ги посетат првачињата запишани во учебната 2019/2020 година во О.У „Аврам Писевски“. 

Календар Влада: 
Вторник, Септември 3, 2019 - 09:00 to 10:00