Премиерот Зоран Заев и министерот за транспорт и врски Горан Сугарески на увид во отпочнување на градежните работи на делницата Кочани - Крупиште

На 5 септември 2019 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, ќе извршат увид во отпочнувањето на градежните работи на делницата Кочани - Крупиште. 

Календар Влада: 
Четврток, Септември 5, 2019 - 11:00 to Петок, Септември 6, 2019 - 11:45