Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски и директорката на Агенцијата за вработување, Билјана Јовановска

Во сабота (14.09.2019), во 12:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски и директорката на Агенцијата за вработување, Билјана Јовановска, ќе одржат прес-конференција во врска со објавувањето на јавниот повик за обуки за напредни ИТ вештини.

Календар Влада: 
Сабота, Септември 14, 2019 - 12:00 to Недела, Септември 15, 2019 - 12:45