НВО отворен ден

Во свечената сала на Владата на Република Северна Македонија, ќе се одржи НВО Отворен ден, за иницијативи на граѓанските организации во насока на консултација околу Програмата против аерозагадување 2020.

На настанот ќе се обратат заменик-министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули, градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов и претставничката на Еко Свест Ана Чоловиќ.

Календар Влада: 
Среда, Септември 18, 2019 - 13:00 to Четврток, Септември 19, 2019 - 13:45