Владина средба на високо ниво „За децата, од децата“ по повод 20 Номеври, Светскиот ден на децата

По повод Светскиот ден на децата во Свечената сала на Владата на Република Северна Македонија ќе се одржи настан - Владина средба на високо ниво „За децата, од децата“.
Настанот е во организација на Владата на РСМ, УНИЦЕФ, ЕУ и Младински образовен форум. На настанот ќе се обрати претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, а ќе бидат присутни и повеќе владини претставници.

Календар Влада: 
Среда, Ноември 20, 2019 - 11:00 to 13:00