ЗМЖСПП Макрадули во посета на средното училиште „Никола Карев“

Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули и градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов ќе го посетат средното училиште „Никола Карев“ кое е едно од избраните училишта од Планот за чист воздух во кое се врши уредување на урбаните дворни зелени површини.

Календар Влада: 
Петок, Јануари 24, 2020 - 10:30 to 11:30