Прес-конференција на премиерот Спасовски и директорот на АМС Каевски

Утре, (четврток) 13.02.2020 година со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски заедно со директорот на Агенција за млади и спорт, Дарко Каевски ќе одржат прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.њ

Календар Влада: 
Четврток, Февруари 13, 2020 - 10:00 to Петок, Февруари 14, 2020 - 10:45