Делегација на Владата на Република Северна Македонија предводена од премиерот Спасовски на видео конференција со премиерите од Централноевропската иницијатива

На 15.05.2020 со почеток во 11:00 часот, Делегација на Владата на Република Северна Македонија предводена од претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски преку видеоконференција ќе се сретне со премиерите од земјите во рамки на Централноевропската иницијатива под Црногорското претседателство. На истата ќе се разговараат социо-економските влијанија на КОВИД-19 и ќе се координаат олеснителните ограничувања.

Календар Влада: 
Петок, Мај 15, 2020 - 11:00 to 11:30