Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 15.5.2020 година со почеток во 12:30 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Петок, Мај 15, 2020 - 12:30 to 13:30