Прес-конференција на министерката за финансии, Нина Ангеловска и министерот за економија, Крешник Бектеши

На 21.05.2020 (четврток) со почеток во 11:00 часот прес-конференција за третиот пакет економски мерки ќе одржат министерката за финансии, Нина Ангеловска и министерот за економија, Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Четврток, Мај 21, 2020 - 11:00 to 12:00