Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 26.05.2020 година со почеток во 16:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Вторник, Мај 26, 2020 - 16:00 to 17:00