Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев на средба со претседателот на Србија Вучиќ и премиерот на Албанија Рама

На 30.10.2020 (петок) во 15:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија – Зоран Заев, ќе одржи трилатерална средба со своите колеги од регионот: претседателот на Република Србија – Александар Вучиќ и премиерот на Република Албанија – Еди Рама, во рамките на иницијативата за напредна регионална соработка.

Календар Влада: 
Петок, Октомври 30, 2020 - 15:00 to Сабота, Октомври 31, 2020 - 15:45