Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија со почеток во 18:00 часот, преку видеоконференциска интернет комуникација ќе ја одржи редовната 19-та седница на која ќе се разгледува Предлог-буџетот за 2021 година, како и Предлог-законот за извршување на Буџетот на Република Северна Македонија за 2021 година по скратена постапка.
 

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 10, 2020 - 18:00 to Среда, Ноември 11, 2020 - 18:45