Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

На 11-ти ноември 2020 година (среда) во 12:00 часот прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.
 

Календар Влада: 
Среда, Ноември 11, 2020 - 12:00 to Четврток, Ноември 12, 2020 - 12:45