Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска

На 24.11.2020 година (вторник) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција за презентирање на граѓанскиот Буџет за 2021 година ќе одржи министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска.

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 24, 2020 - 11:00 to Среда, Ноември 25, 2020 - 11:45