Премиерот Заев и министерката Шахпаска на отворање на градинка во општина Ресен

На 18 декември 2020 година, петок, претседателот на Владата Зоран Заев, министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска и градоначалникот на општина Ресен, Живко Гошаревски, ќе ја отворат новата градинка „Јаболче“, во состав на ЈОУ Детска градинка 11 Септември, Ресен.

Календар Влада: 
Петок, Декември 18, 2020 - 13:00 to Сабота, Декември 19, 2020 - 13:45