Премиерот Заев во посета на новите простории на Министерството за политички систем и односи со заедниците

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, нa 4.01.2021 година (понеделник), во 12:00 часот, ќе изврши увид на вселувањето на Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците во новата владина зграда.

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 4, 2021 - 12:00 to Вторник, Јануари 5, 2021 - 12:45