Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата Љупчо Николовски

На 11.01.2021 година (понеделник), во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.
 

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 11, 2021 - 12:00 to Вторник, Јануари 12, 2021 - 12:45