Промотивен настан за отпочнување на проекти за домување на Ромите во вредност од 3,2 милиони евра

На 03.02.2021 (среда) со почеток во 11:00 часот претседателот на Владата Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, ЕУ амбасадорот во земјата Дејвид Гир и пратеничката Латифа Шиковска, ќе се обратат на промотивен настан за отпочнување на проекти за домување на Ромите.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 3, 2021 - 11:00 to Четврток, Февруари 4, 2021 - 11:45