Министерот Филипче денеска на граничниот премин Табановце ќе ја прими втората пратка на вакцини од Србија, 13:30 часот

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска (среда, 24.02.2021 година) на граничниот премин Табановце ќе ја пречека делегацијата предводена од министерот за здравство на Република Србија Златибор Лончар кој ќе ја предаде втората пратка од осумте илјади вакцини од компанијата Фајзер.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 24, 2021 - 13:30 to 14:30