Премиерот Заев и министерката Шахпаска ќе ја посетат народната кујна и градинката „8-ми Април“ во Општина Шуто Оризари

Ве известуваме дека денеска, 2.3.2021 година (вторник) со почеток во 10:00 часот премиерот Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, ќе ја посетат народната кујна во Шуто Оризари и ќе направат увид на изградба на детска градинка и центар за деца од улица.

Календар Влада: 
Вторник, Март 2, 2021 - 10:00 to Среда, Март 3, 2021 - 10:45