Прес-конференција на Агенција за млади и спорт

Денеска, со почеток во 10:30 часот ќе се одржи прес-конференција на која ќе се обрати директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски.

На прес-конференцијата ќе се презентира процесот за утврдување законско решение, поранешните и сегашните спортисти да добијат право на пензиски стаж, пензиско осигурување и пензија.

Календар Влада: 
Петок, Март 26, 2021 - 10:30 to 11:30