Премиерот Заев ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод старт на работите на новиот градски пазар во Велес

Денеска, 03 април 2021 година (сабота), во 11:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод старт на работите на новиот градски пазар во Велес.

На настанот ќе присуствуваат и Аце Коцевски, градоначалник на Општина Велес, Љупчо Николовски, заменик-претседател за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси, Фатмир Битиќи, заменик-претседател на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Благој Бочварски, министер за транспорт и врски, Горан Милевски, министер за локална самоуправа, Рамиз Реџепи, директор на Бирото за регионален развој и Ненад Коциќ, пратеник во Собранието.

Календар Влада: 
Сабота, Април 3, 2021 - 11:00 to Недела, Април 4, 2021 - 11:45