Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими и директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска

Ве известуваме дека денеска, 20.04.2021 година (вторник) со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за финансии Фатмир Бесими и директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска.

Календар Влада: 
Вторник, Април 20, 2021 - 11:30 to 12:30