Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата Димитров и сојузната министерка за Европа и Устав на Република Австрија, Едштадлер

Денеска, 4.5.2021 година (вторник) со почеток во 11:35 часот, по нивната билатерална средба во рамките на возвратната посета на Скопје, заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров и сојузната министерка за Европа и Устав на Република Австрија, Каролине Едштадлер ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Вторник, Мај 4, 2021 - 11:30 to 12:30