Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Абдуш Демири

Ве известуваме дека денеска, 25.05.2021 година (вторник) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Абдуш Демири.

Календар Влада: 
Вторник, Мај 25, 2021 - 13:00 to 14:00