Премиерот Заев на свечено отворање на реконструираното игралиште во Соколана, Куманово

Денеска, 25.06.2021 година (петок) од 19:30 часот во Соколана, Куманово, премиерот Зоран Заев заедно со градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски, директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски и Марјан Стошевски, претседател на Иницијативниот одбор за доделувања на признанија ќе има обраќање по повод свеченото отворање на реконструираното игралиште во спортскиот комплекс „Соколана“.

Календар Влада: 
Петок, Јуни 25, 2021 - 19:30 to 20:30